Varumärken och och projekt urlakning inlandet

Jag beklagar låtvalet, det är den låt som spelat sen jag steg av tåget igår. Jag älskar inlandet! Jag har alla mina rötter här även om mitt liv startade i Skellefteå. Det är därför jag är så upprörd efter varumärkesdagen igår.

Allt handlade egentligen om att pro,ota kusten…. Inlandet duger ju bara som photo op… För om man skadar sig i fjällen så är man körd…

Jag satt ju inte igenom hela dagen utan kom efter lunchen. Men vad som var slående var medelåldern där. Det fanns inga ungdomar trots att dom är bland dom flitigaste bloggarna som finns därute. 

Jag tycker dessutom att om man vill ha bloggare och twittrares hjälp ska man ge dom en chans att tala igenom möjligheterna och vad vi behöver för att göra en instats, inte ge dom fem minuter per uppgift och sen bara rycka papperna ur hand.

Så när det kommer till varumärket västerbotten, dom borde tagit sig tid och planera och försatt det till våren så att det inte är en "för kustboende och inbördes beundran" som leder utan faktiska människor. Jag behöver inte höra på makteliten för att bilda mig en åsikt, jag behöver höra folkets röst. Vi fick 3 minuter av folkets röst, eller snarare 3 personer av folket som alla bodde i Umeå. 

Nä. Jag kunde inte med den information som gavs och de knapphändiga instruktionerna som vi bloggare fick (trots att jag faktiskt sa att jag har AS och behöver få en konkret frågeställning för att förstå…inte en upprepning men långsammare av uppgiften).

Jag använder ogärna AS som en ursäkt men när dom går så tvärt emot hur jag förstår saker och ting så måste jag säga till, det resulterade igår i att jag kände mig som en mindre värd och vetande person eftersom jag inte kan kasta mig från en fråga till en annan på 5 minuter.

 

Nä, gör om och gör rätt. Kanske på Ansia nästa gång?

Och kommer jag på nåt finurligt så skriver jag direkt till Region Västerbotten…

 

Etiketter: ,

2 kommentarer

 1. a Lady & a Tramp

  Tack för senast!
  Tror vi inte får förstora vår egen inbjudan, vi ska absolut ha rätt på samma sätt som ALLA i västerbotten, men det var första gången nånsin övriga överhuvudtaget blev bjudna eller de stora ”pamparna” möttes. Och det märkte väl alla att även de inte var på samma bana jämt heller.
  Men det var ingen träff för bloggare eller twittrare, vi var inbjudna för att bevaka och bevittna och komma med förslag på hur vi skulle kunna samverka.
  Tycker den idén var bra, men är inte alls förvånad att inte en timme räckte.
  Men skulle ”de andra” där ha kommit med förslag hur man ska samarbeta med sociala media, hur skulle det blivit?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.