Febern går upp och ner

Kan inte ens göra färdigt tvätten för jag blir svimfärdig av ansträngningen (den lilla) som det krävs att gå till tvättstugan och upp igen så jag bokade mordontiden imorgon också… förhoppningsvis så räcker det annars så var eftermiddagen också ledig

Gjorde det här färdigt idag… Kommer att komma upp på the beadsmiths facebooksida när Steven har samlat alla bilderna, han ville ha på baksidan också så jag gav honom det.

Preciosa kristaller, miyukipärlor, sötvattenspärlor och en variation av en kumihimofläta. Kommer att lägga upp det på Etsy snart, blir väl ett pris runt $120 men med allt jobb bakom och alla timmar som jag suttit så är det väl värt det, snudd på underpris.

4 kommentarer

  1. Mona

    Nämen hej Veronica!
    Visst inte att du bloggade i VK, råkade se ditt ”ögonsmycke” i ögonvrån nu på morgonen o fick bara lov att klicka. 🙂 Tjusigt halsband…absolut ett underpris…men det är ju så svårt att få credit för sin arbetstid. :/ Ha en fin dag!

    /MaMa

  2. Veronica Jonsson

    Svar till Mona (2011-12-06 07:37)
    Hejsan 🙂 Japp, det här är min dagbok/gnäll/livet blogg, jag har en smyckesblogg men den är dels på engelska och dels väldigt sällan uppdaterad 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.