Faithless Insomnia

Jag är helt övertygad om att jag kommer att bli galen på riktigt, jag vet att jag använder ordet med jämna mellanrum men jag har sällan varit så allvarlig i det hela som jag är nu.

Jag måste säga åt dom på VC att om jag inte får tillbaka den proceduren som jag hade med min förre läkare så kommer jag att bli helt galen och anmäla dom för misshandel.

 

För egentligen så är inte bensår något som dom hanterar varje dag. Snarare är det ett extremt undantag för dom som brukar få bensår brukar bo på äldreboenden och då tar boendets sköterska hand om att se på det sen gör personalen omläggningarna.

Jag jobbade som vårdbiträde av och till i 3 år. jag har dessutom tagit hand om mina egna sår i snart 2 år. Vem är mer kvalificerad? Japp jag.

Jag måste få mer penicillin, jag ser på såret och min kropp säger att detta inte räcker, jag behöver omläggningsmaterial levererat till dörren ett par ggr per vecka och sen LÅT MIG VARA IFRED!!!!! jag skakar för det bränner i skallen, jag är ledsen, panikslagen, total ångest och detta är min verklighet. Jag får inte sova.

Till råga på allt så förstår dom inte vad jag säger, dom är fullständigt ignoranta inför mina problem.

Så jag sitter vaken. väntar på att klockan ska bli 8 så jag kan ringa psyk och försöka få tag i min kontaktperson och tigga att han följer mig till VC och agerar tolk åt dom.

Om dom trodde att jag skulle komma över fobin på detta sätt så hade dom så otroligt fel att det borde vara straffbart.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.