Long time no see

Tja… solen kom och jag blev sjukare och sjukare.. Såret på benet sköter jag själv nu och det läker 🙂

 

Jag kanske ska visa håret även om många i Lycksele redan har sett det 🙂

 

Sådärja.

Jag blev intervjuad av en reporter från Hem och Hyra. Det blev ett jättefint repotage, mer inriktat på det positiva än på det negativa som är mitt liv.

Jag har bara 3 råttor kvar…

Men det har hänt så mycket, jag kan inte ens börja berätta allt.. Jag kan säga att jag tror jag mött andra halvan av min själ i Nederländerna. En tjej, inte så mycket äldre än mig men vi har gått och blivit i det närmaste bästa vänner, oskiljaktiga. Ett ansikte jag bara sett på bild, men en själv som jag talar med varje dag… Kanske en dag vi kan träffas…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.