Hopp, förtvivlan och drömmar

Mitt hopp är att jag ska vinna så att jag får visa mina smycken på catwalken under Umeå Fashion week. Det skulle vara en otrolig chans och något som kan öppna dörrar för andra OOAK pärlare i resten av världen. Det tar några sekunder av ert liv och och kan ge en framtid till inte bara mig.

 

Min förtvivlan är att jag vet hur illa sjukvården är och nu är den på väg att bli ännu sämre. Stormöte på måndag… Man kan bara hoppas att saker och ting reds ut.

 

Mina drömmar är att se mig och andra pärlare kunna ta steget in i modeindustrin, vi förtjänar inte att vara gömda på våra egna mässor och i våra egna tidningar. Andra behöver få se att det finns andra alternativ än namnsmycken eller några metallbitar ihopsatta och bankade på.

Att sjukvården prioriteras och att dom inser att om dom släcker lamporna i idrottshallen så kan dom spara en slant… Dessutom så finns det en hel del gott att säga om LED belysning men jag blev bara avfärdad när jag öppnade munnen om det.

 

Så, jag hoppas, är rent förtvivlad och jag drömmer fortfarande om en bättre värld. Åtminstone del lilla bit som jag kan hjälpa påverka.

God morgon allihop

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.