nitLotta

Fear of the diskning

Hatar när man inte är hungrig, men måste äta. Just idag handlar det om att hinna äta innan just det passet jag vill gå på. Jag känner en person som hatar att äta, så han önskar att han bara kunde ta ett piller istället för att på så vis slippa maten, som enligt uppgift "bara växer i munnen". Det hade varit rätt nice just nu. Det borde väl inte vara helt omöjligt att fixa?

Kan någon berätta för mig hur man får tiden att stanna? Nu är det sista året med klassen, vilket känns oerhört sorgligt och skrämmande. Bättre klasskamrater finns inte! Jag kommer inte klara mig utan dessa människor, så känns det just nu. Buhu. Den enda lösningen på problemet är att jag gör mig ovän med alla och på så vis slipper känna den här separationsångesten. Genial plan!

Mat ja.

På tal om mat så måste tallrikar och bestick diskas, för allas trevnad. Det gör dem inte där vi och yngrekursen hänger, vilket har gett upphov till Jihad. Hotfulla men relevanta lappar sätts upp, samma lappar kastas. Tallrikar diskas, tallrikar lämnas skitiga. Idag var Arvid duktig och diskade allt, nästa timme fanns det redan smutsdisk. Det lustiga är att det bara är det manliga könet som har diskat det andra lämnat, medan vi kvinns (med undantag för Lina!) inte orkar ta bort oredan eftersom vi tycker det känns orätt då vi själva inte skapat den. Ingen vill känna sig vid disken som lämnats åt sitt grymma öde, men alla är dyngförbannade över all disk som vuxna människor rimligtvis borde kunna ta hand om.

Frågan är bara: Vem/vilka är det som inte diskar? Är det en amputerad stackare? Är det någon som är allergisk mot vatten? Är det någon som har aqua-fobi? Eller en riktigt oturlig filur som lider av alla dessa saker?

Man undrar!

Kan det kanske vara Manbearpig?

8 kommentarer

  1. En person vid namn Magnus

    ”medan vi kvinns (med undantag för Lina!) inte orkar ta bort oredan eftersom vi tycker det känns orätt då vi själva inte skapat den.”

    Jag kan ju inte låta bli att kommentera detta. Så du tycker alltså att man ska diska efter sig? Det var verkligen en helomvändning från din sida. För det är ju enklare att bara lämna det åt ”någon” annan, för man vill ju inte ha ett grisigt kök eller?! =)

  2. Skalman

    En tanke jag har haft är att disk spontanuppstår i korridorskök, och att det är en del av förklaringen till var all ”mörk materia” egentligen befinner sig. Men det är bara en väldigt vag hypotes i nuläget…

  3. Lotta Cecilia

    Svar till En person vid namn Magnus (2010-01-18 23:47)
    några år av celibat kan verkligen främja en persons personliga utveckling och ansvarstagande.

    rekommenderas varmt! =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.