Jobbardag

Louise HägglundHar en tjej som älskar att vara naken. Denna dag hade hon vinterskor solbrillor och blommband. Någon som känner igen sig.

Jag har jobbat idag sedan hade vi personalmöte. Alexander har varit i Strycksele med kulan och åkt bla pulka han var jätteglad över detta. Idag så ringde en gammal barndomsvän Charlotta hon och barnen var på väg hem till Örträsk hon skulle höra om jag också skulle hem, nu blev jag sugen slutar tidigt i morgon sedan är det helg.

Ja vi får se ska ringa hem till Morfars och höra om dom vill ha hem oss tills på fredag.

Annars är allt bara bra vi har ätit fläskpannkaka till middag jag lyckades inte så bra men det gick att äta vet ej vad jag gör för fel men men så är det man kan ju inte vara bra på allt.

Nu luktar det gott här jag har tvättat håret på barnen, det luktar jordgubbe. Så nu sitter dom och ser på saltkråkan, sedan blir det sängen Frida har vaknat vid 05 varje morgon nu den senaste tiden det är inte kul.
Ha det vi hörs./ Louise

8 kommentarer

 1. Nina

  Om jag känner igen mig… Om Ebba fick som hon ville så skulle hon aldrig klä på sig,, möjligtvis ett par vinterskor…

 2. Raisa

  Skryter ni med att era ungar älskar att vara nakna och aldrig vill klä på sig? Vad är det att skryta med? Kanske dags att sätta gränser?

 3. Louise Hägglund

  Varför ska dom inte få vara nakna har du problem med det, jag låter ej dom gå ute på stan naken utan i vårt hem. Jag förstår ej varför du har ett problem med detta. Det är ju det det naturliga att vara naken vi föds nakna,och se hur det ser ut i olika stammar i andra delar av världen där det är varmt där har man ej mycke till kläder på sig. Nej vill mina barn vara nakna hemma så får dom det så de så.

 4. Raisa

  Du är också född naken. Går du naken hemma och skryter med det? Går ni nakna på stan? Argumentet att vi är födda nakna är ganska fånigt för vi har inte det klimatet eller livsstilen. Men det jag mest reagerar på är din skrytsamma ton som om du deltar i en tävling. Min dotter ääääälskar att vara naken. Kan hon inte vara naken utan ditt självbelåtna skryt.
  Och vi bor inte i djungeln. Du bor i ett västerländskt samhälle där vi är klädda trots att vi är födda nakna.

 5. Louise Hägglund

  Detta är MIN blogg och där får jag skriva vad JAG vill om jag vill skriva om att min dotter älskar att vara naken så skriver jag det och det har du inget med att göra visst får du kommentera men det du skriver ska ju ha en betyldelse på min blogg sedan tycker jag att du är feg som inte skriver ditt fulla namn. Men om du har problem med mitt SKRYTANDE ang MINA barn så sluta läsa min blogg så behöver du inte bli upprörd.

 6. Kerstin Wänman

  Det här var det värsta jag läst på länge. Varför är det så farligt om barnen springer nakna i sitt eget hem. Det är inget fel att vara naken. Däremot skulle det vara konstigt om barnen skulle vara det på ICA tex, men så är det ju inte. Låt var och en sköta sig själv. Du Raisa som inte ens kan skriva ut ditt hela namn och stå för vem du är kan ju fortsätta gå där hemma i skoteroverall eller vad du nu har för att inte se naken ut.

  Louise: Det va ett härligt kort på lillgumman. Hon ser så cool ut 🙂 Kram på er oppa mårtan..

 7. jeannette

  Raisa
  det är inte normal att gå hemma med skoteorall….

  det är många som har läst bloggen men du är den enda som lägger märker o reagerar på sånt … det är inget fel att vara naken hemma, jag är en vuxen kvinna som ibland brukar gå i tshirt o trosor hemma och varför ska andra bryr sig? det är mitt hem det är ingenting man skryter o ingeting man skämms för…i mitt hem får jag gå som jag vill!!!

  det som är sjuk i detta är hur du tänker…du försöker smutsa ner en oskyldigt enkel mening …

 8. Raisa

  Så lättstötta vi är här. Så fantastiskt Kerstin Wänman tycks ha levt sitt liv eftersom mina kommentarer är det värsta hon läst på länge. Har du verkligen inte läst om barnmisshandel, mord, övergrepp, naturkatastrofer m m? Är mina kommentarer värre än det?
  Jeanette, menar du att jag inte har annat att välja på än skoteroverall ( din stavning är lite knepig men jag misstänker att du menar vad jag skriver före parentesen) om jag inte är naken? Du nämner ju själv t-shirt och trosor dumbom.
  Så roliga ni är här och varför tror ni att jag inte heter Raisa? Det är väl ett vackert namn eller ska vi börja leka ”vem har fulaste namnet”? Ok det är jag!
  Trevlig är bloggen och jag tackar för att jag fick göra min röst hörd här och att ni tog er tid att bemöta mig utan invektiv. Jag har verkligen inget emot bloggen och dessutom är tjejen cool på bilden så jag är egentligen inte annat än det ”värsta” stackars Kerstin läst. Då har du inte läst mycket …..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.