Länge sedan sist

Ja jag har ej haft så mycket att skriva om och det har inte sugit efter att skriva. Ja nu har jag i alla fall jobbat i några veckor och barnen är på sina förskolor.

Frida har ju börjat på Nya Kullerbyttan som är på skolan i den gamla slöjdsalen. Det är fräscht och fint men helt sjukt att det finns alla dessa regler om hantering av maten så man var tvunget att bygga ett kök med toa som tog en enormt stor del av lokalen som EJ barnen får nyttja utan där är personalen och styr över kantinerna från köket till matsalen genom en lucka. Ja det är så man funderar på vad politiken ska handla om är det verkligen hur ett kök på en förskola ska se ut som får mat i kantiner från ett annat kök ja ja helt sjukt tycker i alla fall jag. Det har ju fungerat förr så varför alla dessa nya regler.

Sedan har vi nästa sak UTEMILJÖN mina barn har nu gått på förskolan i flera veckor och utemiljön är en KATASTROF. Detta skulle vara klart till skolstarten men inte det .

Fy vad less man blir och jag tycker synd om barnen och personalen som måste vara i detta jordlandskap. Det skulle vara någolunda klart i måndags men när jag kom på måndags morgon trodde jag att det var ett skämt. Barnen blev jätteglada för dom hade fått gungorna men problemet var bara att dom gungorna är ca 1m för högt upp. Dom hade ej grävt ned dom klart ja jag blev GALEN och ringde förskolechefen. Så vi får nu se vad som händer.

Har man för mycke jobb så tycker jag att man kan anställa flera så man klarar av att fixa det man tagit på sig och sedan kanske man gör ett BRA jobb.

Nej nu har jag fått skriva av mig lite ilska och jag hoppas att innan fredag då jag lämnar barnen där igen att det har hänt något. ANNARS !!!!!!

 

3 kommentarer

  1. åsa

    Håller med dig fullständigt!! Dina ord är många andras ord och tankar också… tycker synd om alla barn och vuxna som måste vara i denna miljö just nu!

  2. Föräldern

    Gungorna är förmodligen till för de barn som hunnit bli 2m långa… 🙁

    Tydligen hade man inte kollat upp att värmekulverten gick precis där gungorna skulle stå, så gungorna gick inte att få ner djupare. Fantastiskt bra projekterat… eeeh?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.