ÖRTRÄSK – ÖREGÅRDEN

Jan Norrman

Ja man kan inte bli annat än riktigt riktigt förbannad när man hör hur dom resonerar ang Öregården. Eftersom det inte finns någon läkare att tillgå dygnet runt kan inte patienternas säkerhet garanteras. Vilket skitsnack Öregården har funnits sedan 1952 och detta har då inte varit ett problem förut och vi har haft multisjuka där till och från genom åren som gått.

Om vårdtagarna och dess anhöriga tycker att detta är ett problem så kan ju dom få plats i Lycksele i stället. Vi har ju rätt att välja eller kanske inte!!!!!!( om inte det vore för politikerna i Lycksele som bestämt detta otroligt dåliga beslut) då hade man fortfarande haft en möjlighet till att välja.

Ett utalande som har upprört mig enormt är vad Socialnämndens ordförande Christer Ekbäck, s,
– Jag som politiker har inte granskat alla siffror. Jag förstår att byborna är upprörda, men vi har inte ansvar för glesbygden. Om vi skulle få betalt för att behålla glesbygdsservicen så vore det en annan sak, säger Christer Ekbäck.

Har INTE ANSVAR FÖR GLESBYGDEN men vakna hur ser din kummun ut hur stor % bor i Lycksele tätort nej fy för ett sådant KORKAT UTTALANDE.

Jag hoppas att alla nu som sitter och bestämmer tänker efter både en och två gånger innan ni tar det slutgiltiga beslutet. Förstår ni att ni dödar en hel by vad ska folk jobba med ?

UPP TILL KAMP FÖR VÅRT UNDERBARA ÖRTRÄSK
/ LOUISE HÄGGLUND FD PERSSON

2 kommentarer

  1. ACE.

    Ja, det är för jäkligt med Öregården! Det måste väl vara drömmen att hamna där när man är i behov av hjälp som gammal. Hur lätt är det att tex. få tag på en läkare fast vi kan gå själva…?
    Hoppas snuvan är bättre, jag har också blivit förkyld..

  2. Linda Ö

    … för ditt stöd i frågan! Vi fortsätter kämpa på med insändare, undersökningsarbete och annat skoj… :O) Man lär sig en del om kommunpolitikens krångliga stigar på kuppen. Gå gärna in på http://www.ortrask.se och fortsätt protestera i gästboken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.