Stå upp för norrländska jobb – rösta (S)

 


Foto: David Nordlund

Socialdemokraterna i Umeå rullar på för fullt med valet till EU-parlamentet. Bilden ovan är från dörrknackningen på Böleäng i söndags. Vi är nu ute flera gånger i veckan och samtalar med umeborna om utvecklingen i Sverige och vad vi vill med EU.

De parlamentariker som vi skickar till Bryssel måste vara folk som står upp för arbetarnas villkor. Och som inte ägnar all tid till att splittra EU och gynna Putins intressen. EU behöver stå starka tillsammans och svenska kollektivavtal måste värnas. Vi behöver också ha parlamentariker på plats som inte motverkar industiraliseringen de nya jobben i norr.

På bilden nedan så syns partiets valgeneral Gösta Brunnander som var med och knackade dörr med oss.


Foto: David Nordlund

3 kommentarer

 1. Christer

  Ja, floskler lär ju inte ta något parti till EU-parlamentet. Det kräver handling och rättvis politik, något som S, både nationellt och lokalt visat sig sakna.
  För att ta ett par påståenden från Herr L:s blogginlägg: ”de parlamentariker vi skickar till Bryssel ska inte ägna sin tid att splittra EU och gynna Putin”. I sak är vi självklart helt överens, men på vilket sätt anser han att S skulle driva den politiken bättre än något annat svenska parti? Ska ni byta strategi? Så här långt finns det väl inget svenskt parti som arbetat FÖR Putin? Och när det kommer till att stötta de Ryssvänliga organisationerna som Hamas osv. så ligger nog S farligt nära.
  ”Folk som står upp för arbetarnas villkor”? Att strejken som drabbar tredje man får fortgå är inget annat än en skandal. Och att se leende S-ledare stå bredvid dessa arbetare som mer eller mindre tvingas till strejk (de är mer än nöjda med sitt nuvarande avtal med arbetsgivaren) är inget annat än en maktdemonstration av de röda S, som tar till dessa vapen när argumenten inte längre räcker till.

  • Andreas Lundgren (inläggsförfattare)

   Svårt att se hur det gör det enklare att stå emot Putin och klara klimatpolitiken genom att lämna EU.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
RSS Nytt från vk.se