Bitch 2011

Har precis sjussat in en älgfärslimpa fylld med rödbetor och svamp i ugnen. Nu väntar jag bara att det ska börja lukta gott så att jag får mig nå kvällsfika. Jag tänkte käka det med lite paprika och tomat och hemgjord vitlöksfärskost. Det är inte så dum mat för att vara "bantarmat", eller hur 🙂 Man får i princip äta så mycket man vill, bara det inte är kolhydrater. Det här är föressten sånt alla kan äta bara för att må bättre rent allmänt.

Nu låter det här som att allt är frid och fröjd, men för bara nån timma sen kände jag att "skulle vi kanske ha hyrt en film ikväll" (alltså en andledning att köpa en liten påse smågodis). Hjärnan min hejar på och tycker att "det är ju faktiskt en helgdag". Vad nu det skulle göra för skillnad. Men… tänk om jag hade farit på macken och sen hade nån varit där som hade kastat ett öga i mitt förra inlägg. Ve och fasa. Offentligt bevis på dålig karaktär, det är inte bra. Men efter en stund gick det över och nu känner jag inget sug alls 🙂

 

Jag mår prima idag! Igår mådde jag mindre bra, kolhydratreserverna hade väl tagit slut, så egentligen skulle det förra inlägget inte haft titeln "Beach 2011" utan "Bitch 2011". Jag kände riktigt hur jag satt och var sur hela dagen, och när jag försökte ringa T och han inte svarade blev det etter värre. Men det dalade som av framåt kvällskvisten och idag har det bara varit bra.

När är det föressten man ska städa bort julen? Är det nu i helgen? Har ingen koll alls på sånt där, och egentligen spelar det väl ingen roll, det är väl bara att plocka bort allt när man känner för det. men visst finns det nåt datum då det är meningen att man ska städa bort allt?

Jaja, det får bli ett senare bekymmer, nu är det dags för kvällsfika 🙂 

2 kommentarer

  1. Pia Sjöberg

    Den 13/1 är det Tjugondedag Jul och Knut har namnsdag. ”Tjugondedag Knut då dansas Julen ut” Ganska lätt att komma ihåg den ramsan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.