Godissug

Nog är det ju förbannat att det ska vara så svårt att få bort godissuget. Det har funkat bra i snart två veckor, men just nu är jag så godissugen att det är svårt att tänka på nåt annat.

Nu har jag käkat LCHF i knappt två veckor, och visst var det jobbigt från början, men sen efter drygt en vecka dalade det av och de senaste dagarna har det varit hur lungt som helst. Men nu… jag vill ha en påse Bridgeblandning pronto! Eller varför inte en påse Polly eller en vanlig hederlig Marabou Mjölkchoklad…. Oh, ljuva tanke. Jag har precis käkat en "sallad" med 2/3 kyckling, ägg och ost och 1/3 paprika och salladskål, och i vanliga fall brukar det faktum att man äter nåt matigt räcka för att stämma i bäcken. Men inte den här gången inte.

Men jag måste hålla mig i åtminstone 55 min till, för sen stänger macken och då är det försent för utsvävningar.

Så här har det gått hittills, och jag kan ju inte förstöra det när jag knappt har börjat:

start |——–|—————————————————————————————–| mål

Förövrigt stod jag och röjde undan i köket idag och slog på radion. Där var det Tracks på P3, med listan på de största hitsen på 90-talet. För en som är lika gammal som mig var det ju en nostalgisk tripp tillbaks till tonårens tid, och städningen blev med ens mycket lättare 🙂

Och en sista grej innan jag slutar – såg just att det var nåt intressant på tv.

Ni Sorselebor, finns det något ni saknar i Sorsele? Någon slags affär eller upplevelse? Finns det något som ni måste fara till andra ställen för att inhandla/uppleva? Alla tips är välkomna.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.