Eliminera alla frestelser!

Har precis sett filmen "Inception", den där med Leonardo diCaprio om att ta sig in i andras drömmar. En riktigt bra film enligt mig, en mycket underlig film enligt Thomas. Och jo visst, den var annorlunda, men på ett bra sätt, inte som allt annat skräp som släppts de senaste månaderna.

Så då satt vi och käkade lite grönsaker, dipp och kallrökt skinka, stackars Thomas blir påtvingad min diet. Inte vill jag ha han sittandes och trycka i sig karameller mitt framför näsan på mig när jag ska banta xD

Nä usch vad jag hatar att gå på diet, jag är redan less. Men som sagt, jag har ju knappt börjat, jag har ju inte ens hållt på i tre veckor än, men jag har gått ner 3,5kg och byxorna sitter en smuuula lösare. Så det är bara att ta tjuren vid hornen och stå ut. Nån ordning ska det väl ändå bli på det här. Så länge jag inte har snask inom räckhåll så borde jag ju klara det. Till och med sonen har slutat med sitt helggodis nu, han får en 50-lapp varje vecka han är utan, och det funkar utmärkt hittills. Eliminera alla frestelser är mitt nuvarande måtto! Även fast man måste muta bort vissa.

Nästa helg blir det dock en fuskhelg, vi ska på Företagardagen, och om vi nu bestämmer oss för att käka där kan man ju inte sitta och peta i maten. Jo men visst kan man, men… man måste ju få leva normalt nån gång också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.