matteönell

TEDxUmeå & Sveriges bästa köpcentrum

Roligt när det går bra. När det händer saker och när det händer i snabb takt.

Vi är inne i en sådan period just nu och man kan känna det in luften, nästan ta på det. Rekryteringar som faller på plats. Nya affärsidéer som vädrar morgonluft. Gänget i gruppen som levererar så det stänker om det. Man blir stolt och glad. Får en att sträcka på sig lite extra.

Ta bara exempelvis Halleluja gick in som sponsor i TEDxUmeå som går av stapeln den 3:e maj. Evenemanget som växer och som i år kommer bli det största någonsin. Har ni inte köpt era biljetter så börjar det vara dags. Läs mer och köp din biljett här: TEDxUmeå

Eller, Heja´s kund Avion Shopping vann pris som Sveriges bästa och mest omtyckta köpcentrum 2017 enligt branschtidningen Market. Fantastiskt roligt för Heja!, men framför allt för Mia Eskilsson och gänget som vi vet jobbar stenhårt för att sätta Umeå och Avion på Sverigekartan. Läs mer här: Heja!

Ser fram emot kommande veckor med ännu fler spännande händelser i N2-fabriken. För övrigt så tipsar Punkt Pr om ”Tre journalistiska ljuspunkter”. Lätt värt att läsa mer om. Du hittar det här: Punkt Pr

Puh. Kommer bli ett mäktigt år 2017. Ta i trä…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.