matteönell

Köp läsk, bli smartare och stöd fakta. What the F**K?!

Kan vi påverka vad som sker i världen?

Ja. Vi har valt att tro det och stället för att bara ge upp och låta alla onda krafter ta över så tänker vi kämpa emot.

Sedan vi läste artikeln av Tobias Stone skriven för Huffington post kunde vi inte släppa tanken att även det minsta motståndet kan hjälpa till att förändra något som håller på bli katastrofalt stort och dåligt.

I kort menar Mr. Stone att många små onda händelser tillsammans i slutändan skapar en stor ond händelse som kan vara helt avgörande för världen. Om så vore fallet borde det även vara möjligt för många små goda händelser att tillsammans kunna sätta stopp för en stor ond.

Utifrån det började vi fundera på hur vi kunde bidra med en eller flera goda händelser. Resultatet och först ut är vår N2 – Brainberry Craft Soda.

Forskningsstudier har nämligen hittat positiva kopplingar mellan blåbär, inlärningsförmåga och minne. Mycket pekar även på att våra blåbär här uppe i Norrland är extra nyttiga på grund av ljusare nätter och kallare klimat, som gör att blåbären mognar annorlunda än på sydligare breddgrader. Blåbär kan alltså möjligen göra dig smartare och flera månader om året är våra norrländska skogar fyllda av dessa naturskatter. Så tillsammans med våra vänner på Beer Studio i Umeå klurade vi fram en läsk tillverkad av endast norrländska blåbär.

Brainberry Craft Soda lanserades på TEDxUmeå den 3:e maj. Den kommer även att finnas till försäljning på vår hemsida där all försäljning oavkortat går till organisationen factcheck.org.

PS. Här knallar du in om du vill köpa smaskig blåbärsläsk: Brainberry Craft Soda åt folket

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.