matteönell

Roland Carlsson hoppar på björnvagnen!

Då sätter vi igång ett långsiktigt arbete för att bli än mer professionella och kunna ta på oss större och mer komplicerade projekt, på lokal, nationell och internationell nivå. Först ut är rekryteringen av Roland Carlsson som nu kliver in i vår styrelse.

Roland Carlsson är en välkänd Umeåprofil efter sina 16 år som Umeå kommuns tidigare näringslivschef. Nu går har in i styrelsen för koncernen Norrland 2.0 där bland annat byråerna HallelujaHeja! och Punkt PR ingår.

Detta är första delen i ett stort pussel som vi håller på att lägga. Vi jobbar aktivt för att skapa ett dream team av både män och kvinnor med lokal, nationell och internationell kompetens för att uppfinna och utveckla fler unika bolag i framtiden. Det är just nu spännande tider för oss och det är fantastiskt roligt att få omge sig med duktiga människor och vi ser fram emot att fylla på med fler.

Läs gärna mer här: Roland Carlsson hoppar på björnvagnen!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.