Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

En blogg en tanke och vem är Jag

Nu har jag skaffat mig en egen BLOGG. Jag ska försöka med att vara en duktig BLOGGARE och BLOGGA ofta.
Jag kommer att rikta in mig på det som känns rätt i magen från gång till annan. Ibland så blir det kanske rent obegripligt och ibland riktigt tydligt vad jag menar.
Va där då jag förutom det som står vid sidan om mitt eminenta foto.

Jag är en inflyttad sörlänning, från Uddevalla, och kommer så alltid att vara trots att jag känner mig mer norrländsk än dom flesta. Jag säger helt naturligt om maten ’att inte var den dålig’ istället för att maten var god.

Jag landade i Umeå en solig eftermiddag i slutet av Augusti 1991 efter att ha bott i Stockholm några år. Jag och Maggie flyttade till Ånäset i maj 2005.

Jag är stolt att vara anställd av Robertsfors kommun. Jag började mitt jobb som ’fritidskonsulent’ den 1a Augusti 2006.
Mitt ansvar är att ta hand om våra fina fritidsgårdar och den tradition som dessa har i kommunen. Jag arbetar även med Ungdomsdemokratifrågor genom Ungdomsfullmäktige, att vara stöd och stöttning åt A-net Ungdomsforum mm. Till detta så finns det en hel del annat som man kan få göra i sitt jobb. Jag är inte bara chef utan jag försöker även vara med i verksamheten för att inte tappa kontakten med ’brukarna’ – Ungdomarna.

Det är med glädje som jag varje dag stiger upp för att gå till jobbet. Tänk att man får jobba med något så värdefullt som det framtida humankapitalet varje dag, utan att för den sak skull vara ekonom.

Nu är det slut för nu. Fortsättning följer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.