Mikael Brodd, kock Lycksele

Idol

Är hon änglalik eller?? Solidad har en röst som inte många besitter. För drygt ett år sen bodde hon och hennes föräldrar på övervåningen där vi bor. Någon som ’gal’ dygnet runt brukar ju irritera en hel del, men inte denna sånglärka.. Hon sjöng från kl.07,00 till 22,30, å man njöt ju! Vem tusan behövde radio? Vi hade ju vårt eget P3.. Vi som nu bor kvar här i kåken å tvingas lyssna på alla gratulationer på radio Västerbotten, hoppas att du går vidare å blir en riktig skön idol.
Med din fylliga och tonsäkra röst , skulle det inte förvåna mig om du står på scenen i värdlandet och representerar swedala i euro wision song contest. Vi, dina gammla grannar å hela jäkla Lycksele önskar dig god lycka….. Vi tror verkligen på dig!!!!

2 kommentarer

  1. Fullmaktigeledamot

    Hörru skulle det inte vara skönt för dig att lägga detta larv bakom dig. Satsa istället på det du snackar om att du är nämligen BILTOKIG: Snacka med Pharaous, såkanske du får vara med i klubben som språkrör. Får se vilka bilar hade du Volvo Mersa Saab mm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.