Mikael Brodd, kock Lycksele

Födelsedagen.

För 36 minuter sedan slutade jag fylla år! Det har varit en bra himmla dag, som jag fått gjort en himmla massa nyttiga saker!
Eftersom jag är utan straffarbete för tillfället, var jag tvungen att lämmna in alla kvitton på kostnader jag hade från Stockholmsresan. Det blir ju lite utlägg!!!
Sen var jag på AF, där jag hade en undran om mina blivande allmosor från Fredrik å dom andra nya arbetskollektiva tänkarna!!! Först blev jag anvisad att söka bidrag från socialkontoret……… Men efter lite historia angående hur människor blir tvingade och lurade till +-jobb, där man är helt och hållet utanför systemet, å lite hot om att jag skulle ta med pressen då jag bokade tid ordnade sig allt till det bästa. För hur skulle det se ut för komunen, AMF och AF med rubriker i dagspressen som ’LYCKSELEPOLITIKER TVINGAD TILL SOCIALBIDRAG EFTER PLUSSJOBB’ ?????

Sen var jag faktiskt ledig en liten stund för att möta den sköna värmande solen. Va gör man då??????
Biltokig som jag är, plockade jag fram vattenslangen å handtvättade bilen. Kallt om tassarna som tusan, men sen åkte jag ju runt i Lapplands renaste bil…. en stund.. Tills alla andra skitgrisar hade stänkt ner mig igen!
Sen var det bara att dra till konsum Norrmalm å hämta upp dottern, Ja hon är här på besök. Har varit här sen 15 mars å praktiserar. Hennes praktik går ut i morg…..DAG, men hon har fixat de såpass bra att hon fått förlängt i två månader!!! Å inte e ja ledsen för att få ha kvar henne här.
Sen håller hon ju på att ta körkort oxå, så några timmar i garaget lär man ju få tillbringa, så hon kan ta över en av alla avgassprutnde månster jag innehar.

Ha nu en fin Fredag, Å se till att ha de lika gött som ja ska he de!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.