Livsfarligt

Ja, nu har det hemska hänt IGEN .Ett vilt djur, en Bäver dessutom, har anfallit en

människa och dödat honom.Vem vill bli avrättad av en BÄVER??? ja inte då jag.

Men det är som jag alltid har sagt naturen, skogen och allt som

rör sig utanför stadskartan är ju för fan livsfarligt, jag håller mig

 då undan, var så säker.Ormen t.e.x. bor i naturen, den är vare sig ofarlig eller rolig att stöta på Det har jag bevis på..Men jag är avundsjuk på dom lååååånga typerna för dom kan nämligen ömsa skinn och bli lena som ett barnarsle igen.Helt ärligt, det vill jag också  kunna göra . Då skulle jag inte behöva lägga ut en massa pengar i onödan på krämer som ändå inte fungerar. Så orättvist och dumt att dessa typer fick den möjligheten och inte vi människor. Dom har ju ingen som helst nytta av det.Händer har dom inga, så dom kan inte känna.Och blinda som dessa varelser är kan dom ju ändå inte se om den blivande ormpartnern är snygg ens Ja! snacka om att kasta "gåvan" dom fått i sjön.

Sen har vi ju Älgarna, dom kan sparkas hårt som f..n.Stångas gör dom minsann också.Men låter otroligt  löjliga.

Nej! dom passar bäst på bild.Eller uppätna.

Renen retar gallfeber på dom flesta Skiter på allmän väg där dom går och vi kör våra dyra fina biar. Vem vill ha dom släppta och lämnade  små lortarna fastklämda i däckmönstret?? Nej! usch och fy  för Rudolf och hans vänner . Vet hut. Rådjuren är experter på att  begå självmord  framför bilarna,har vi tur får vi bara plåtskador på sin höjd   

.Björnen är ett riktigt  elände att träffa på

den kan  både springa och klättra och skogen består ju  mest av JUST träd, så då hjälper det inte oss stackars människor att försöka  ta till flykten upp i ett. Nej då kan vi hälsa hem. Att ta till flykten springandes är också dödsdömt även om det blir världsrekords tid..Den har man ju ingen nytta av som död. Träden  kan ju även falla över oss när vi  plockar svamp och bär.Så man bör vara medveten om att man riskerar livet.Jag håller mig till det säkra och stannar l stan  maten köper jag på affären och naturprogram finns på Tv.Jag tänker inte dö för en liten sketen Kantarell.Jag behöver  inte oroa mig för att få ryggskott  för ett litet Lingon.Eller att gå vilse och ALDRIG hitta hem igen(hemska tanke)Nej, tacka vet jag stan.

Om man envisas med att ändå ge sig ut i vildmarken, kan jag bara säga LYCKA TILL och glöm inte Geväret och Pepparsprayen om livet är er kärt.

Ja så har vi ju då även läskiga Bävrar i detta avlånga land ,jag säger bara det håll er INOMHUS  ni som  har oturen att bo på landet.

Jag är glad att bo i betongen jag.

Simma lugnt

och trevlig fredagskväll till alla som är inne på min Blogg.

 

4 kommentarer

  1. Marianne Hägglund

    Svar till Anna H (2013-04-12 18:28)
    Det blir svårt att behålla mitt vanliga jobb i fortsättningen, om
    jag har en frågeBlogg.Det tar ju en sån tid och energi från mig. Kan vara risk att jag bränner ut mig.Men om någon kommer med ett intressant ämne, så kan jag göra ett undantag.Kanske.Men skulle jag gå in i väggen så hoppas jag att alla frågeställare sänder en tanke till mig i sjuksängen.

  2. Anna H

    Ja det förstås så kan det ju bli… Ja jag lovar i såfall att på något sätt ordna så du får blommor! Ty det här boken i fickformat MÅSTE ju bli klar alltså 🙂 //a

  3. Marianne Hägglund

    Svar till Anna H (2013-04-12 18:40)
    Ja nu är det fullt upp, tyvärr så tar det tid att få mina små handböcker utgivna, jag har upptäckt att bokförläggare är en sort för sig, inte lätta att ha att göra med.Och ska jag skriva, redigera och göra ALLT själv, ja då lär det tyvärr dröja , jag vet ju inte hur själva spiralen ska sättas fast i bokryggen ens,ja livet är hårt ibland.
    Och det blir inte många, det kan jag lova.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.