Sportlov

trodde jag betydde ungefär att barnen skulle få frisk luft och möjlighet att röra på sig. Men vad händer – jo sova hela dagen och vara vaken på natten med datorn i sängen. I vanliga fall brukar jag konfiskera datorn vid 22.30 på vardagarna. I går fick Tonåringen möjlighet att själv fatta ett "moget" beslut om när datorn skulle stängas – vad händer? Jo, maken vaknar till vid  03.30 och då är datorn i full gång hos Tonåringen. Inte bra inte. Så nu är det vuxenansvar som gäller hädanefter.

I dag är det jobb som väntar. Måste fara till skolan och göra bort saker som har halkat efter. Måste även kolla min kalender som jag påpassligt lämnade där nnan lovet. Men, det blir bra att få undan sakerna som jag inte hunnit göra.

Var rädd om varandra och passa på att njuta av plusgraderna ute.

2 kommentarer

  1. Lisbet Olofsson

    Det är grymt svårt det där.
    Man vill att ungdomarna ska känna att de har sommarlov och att allt är roligt. Men att vända på dygnet är lite too much.
    Ha en bra torsdag

  2. Linnéa Olsén

    Min äldste han är på LAN och har ännu inte kommit hem, jag vill inte ens tänka på hur svårt det kommer att bli för honom att vända tillbaka dygnet när skolan väl börjar igen!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.