Det här är inte bra för hälsan

Förutom nervsammanbrott, hjärtattacker och allt annat som Västerbottens stjärnor utsätter oss stackars reportrar för så kan jag lugnt konstatera att tidsskillanden till Sverige inte direkt främjar kosthållningen. Det blir mest en massa cola och kaffe.

Många tävlingar startar mellan 10-13 lokal tid. Det betyder mellan 19-22 svensk tid. Därefter ska tävlingen köras. Efter det ska vi hinna få våra intervjuer och till sist snabbskriva ett par texter.

Ferrys gulddag åt jag frukost 07. Därefter blev det en chili i presscentrat klockan 15.30. Middagen bestod av två rostmackor på rummet vid 22.

När Anja kraschade i störtloppet åt jag frukost 07. Därefter en pizza på torget strax efter 16.

I dag har det gått bättre, trots att Anja tog brons. Eftersom superkombinationen består av två lopp hann jag äta en chili (det finns bara chili – varje dag) emellan. I normal lunchtid.

Tror nog att jag hinner äta middag också innan hon får sin medalj 19 lokal tid.

Däremot kommer vi att få avboka vårt enda restaurangreservation. Tobbe hade bokat in oss i kväll på nån sushirestaurang här som han påstår har världsrykte. Det kommer inte att bli något med det nu.

Men som man säger. Det finns positiv stress och negativ stress. Så kul som det här är så är det garanterat positiv stress. Om bara de kunde servera något annat än chili som omväxling…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.