Pärsons bytte bort dotter

Jerimiah Stone och Frida Pärson

 






Nästan en fri dag i dag. Strålande sol och ingen sport att fotografera. Har istället rensat datorn från tusentals bilder och placerat dem på en extern hårddisk. Hann också lämna mina kameror hos Canon för så kallad Check and Clean. Nu skiner dom som solen och förhoppningsvis kan jag ta bra bilder i morgon då Anja åker Super G. Apropå Anja och familjen Pärson så mötte jag Jerimiah Stone från San Francisco på stan.

Typ, 1993, kom han, i november, till Tärnaby för att få lite extra försäsongsträning inför den alpina säsongen. Han bodde, nästan, ensam på hotellet då Madelene Pärson träffade honom. Följ med mig hem istället för att bo här ensam sa Madelene och Jerimiah stannade månaden ut hemma hos Pärsons på Björkvägen.

Här hade historien kunnat sluta men året därpå  åkte Madelenes äldsta dotter, Frida, till Jerimiahs familj i USA och Jerimiah  kom tillbaka till Pärsons i Tärna och stannade i 10 månader. Dom bytte ungar med andra ord.

Då Jerimiah gifte sig med Tesha för några år sedan var Madelene en av sex personer som var med och bevittnade vigseln. Känns lite som att hon är lite av extramamma åt honom och Frida/Anja dito syskon.

Sol, lätt dator, skinande kameror och bjuden på lunch av goda vänner. Kan det bli bättre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.