Tack för den Nabokov

Jag hade bänkat mig för att se den upphaussade kvartsfinalen mellan Ryssland och Kanada. Tyvärr blev det inte så mycket till match eftersom ryssarnas målis Jevgenij Nabokov spelade som en juniorkeeper i mål. Han är normalt en supermålis men måste ha gjort sin sämsta match på flera år. Tack för den.

Det svider lite extra för mig som är en stor kanadahatare när det kommer till hockey. Om ni såg matchen och såg när Ryan Getzlaf hängde ut från båset för att skrika okvädningar rakt i örat på en ryss som blev tacklad i närheten av Kanadas bås, då förstår ni.

Jag beundrar den fighting spirit Kanadas spelare har men i övrigt avskyr jag allt som har med det landslaget att göra. Men det är inget nytt. Precis som att Kanada som världens mäktigaste hockeynation alltid ser till att få fördelar både på planen och utanför. Inget nytt. Så är det. Det är bara att acceptera. Och avsky…

Jag gillar verkligen det här landet och älskar deras genuint trevliga befolkning. Men deras hockeylag. Uäck!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.