Bomber och Anja!


Vaknar upp till ett riktigt skitväder här i Whistler. Snö och regn om vart annat. Tittar ut och inser att idag blir det riktigt svårt att ta någon BRA bild. Förutsättningarna med väder och att jag inte får komma in i själva banan gör det svårt. Försökte nu på morgonen att tjata till mig den blå armbindel som är biljetten in i själva pisten men trots VK:s räckviddsmätningar är vi som en mygga i det här sammanhanget. Tråkigt då jag annars är laddad till tårna för att fotografera. Glädjen är tillbaka.

Noterade också på morgonen att bussen hit inte gick igenom någon bombkontroll. Första gången. Är OS snart slut?

Dock kan Anja rädda dagen. Medalj idag och läget förändras. Hoppas på det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.