Patrik Persson, lokal politiker Storuman

Från teori till praktik

Två lärorika dagar i Lycksele tillsammans med kollegor från hela västerbotten inom fritidsledarsektorn, kära återseenden och påfyllning av kunskap i en salig blandning. Sedan hem och in i vardagen, mycket folk på gården i Stensele i kväll. Basket, singstar, dans och varma mackor i ljuv förening, det är kul med ungdomar! Ps jag gjorde ingen succé i Singstar DS Ps2 Det vet många av er som känner mig att jag aldrig kommer att göra, succé i sång alltså Ds

Sitter nu och funderar på att antingen klona mig eller se till att det blir tre fredagar i rad i morgon, jag behöver tid för att fixa en massa saker. Lista är låååånng!

Fullmäktige närmar sig och nu ska korten upp på bordet, vilka blir valda till ordförande på de olika posterna. Kommer det att bli överraskningar eller kör man på med de redan inkörda? Har partierna mod att förnya eller blir det tvärtom? Har ni tid och ork kan ett besök på fullmäktige vara en riktig upplevelse.

Luspens ryttarförening har svåra tider framför sig, slut på plusjobbspengarna och de egna resurserna räcker inte till. Kan vi göra något för dem eller är det så att en omfångsrik och viktig verksamhet riskerar att kraftigt minska (eller helt försvinna). Har du som läser detta någon bra idé om hur vi kan skapa en långsiktig lösning, så hör av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.