Patrik Persson, lokal politiker Storuman

Sidor på nätet

Bilddagboken och andra bildbloggar är bra ställen för er vuxna som vill se vad era barn och deras kompisar har för sig, en del ungdomar är riktigt frikostiga med bilder. Om ni sedan vill göra ytterligare så bli en medlem på någon av alla chatsidor som finns, Lunarstorm och Apberget tillexempel. Vill ni läsa mera om vad du som vuxen kan göra rekommenderar jag denna sida www.kulturer.net

Räddningstjänsten fick min tid i kväll, vi städade, bytte däck och inventerade samt smaskade på tårta.

Det börjar dra ihop sig till resor igen, till helgen blir det Uppsala/Luleå och helgen därefter Uppsala igen. Allt i Lions namn.

4 kommentarer

  1. Snokar ej

    Patrik, kanske är det bättre att sätta sig ner och fråga barnen rakt ut vad de sysslar med på internet? Ärlighet kallas det.

  2. En förälder

    Kallar man det att snoka, så måste jag nog säga att jag gör det hela tiden pga att jag bryr mig.
    Håller med Patrik fler föräldrar skulle gå in och titta på alla bilder som ligger ute tex apberget, många skulle nog bli chockad när de ser bilderna ungdomarna lägger ut till allmän beskådning.

  3. En till engagerad

    Har just tittat på bilder på fulla tonåringar som inte har åldern inne. Alla föräldrar borde se det där, det är mer än en som skulle få en chock. Flera fina familjeflickor…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.