Patrik Persson, lokal politiker Storuman

Vårstädning och internet

Ikväll fick bilen en omgång, sommardäck och tvättning samt en rensning av bagaget på vintergrejer. Städade även bort mina skidor som inte har kommit till användning i år.

Det verkar som om ni som läser bloggen har reagerat på mitt inlägg om vad som sker på nätet, visst är det så att man ska tala med sina barn om vad de gör på nätet och vad som de ser där. Precis som man gör när det gäller allt annat som rör ens ungdom. Tyvärr är det väl så att ungdomarna inte alltid berättar allt och då är det bra om man som vuxen har lite span på nätet. Följande inlägg hittade en av mina vänner på nätet i kväll, skrivet av en ung människa vars föräldrar kanske inte vet detta: (Detta är en del av det)

’Och försökt vara snäll mot alla och försökt
bättra mig skolan, men ändå så ska allt
Gå åt helvetet! Jag tror jag inte klarar mer
Jag vill dö! Hjälpa något att ta självmord,
jag tror att jag önskar det så mycket, att det
inte är sant.’

(Vi kommer att skicka detta vidare till berörda, ifall ni undrar)

Budget 2009 i kommunen
Har idag suttit i budgetberedning och gått igenom de förutsättningar som kommunen har att ta hänsyn till inför 2009, jag tog även upp frågan om Luspens ryttarförening och deras problem. Kommunen kommer att gå igenom frågan för att se om det finns någon möjlig väg till lösning. Svar ska komma till KS den 27 maj.

2 kommentarer

  1. Isa

    Möte nu på måndag! Tack för stöd och engagemang! Hoppas vi hittar en bra lösning på dilemmat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.