Patrik Persson, lokal politiker Storuman

På begäran, så omstartar jag nu mitt skrivande på denna blogg

Den senaste tiden har jag mött ett antal människor som saknat mitt skrivande på denna blogg och därför återupptar jag nu detta. Anledningen till att jag inte har varit aktiv beror på att jag inte känt mig ha tid, skriver man så här vill man ändå förmedla något.

Som många av er vet så står det fel yrke på min presentation (har inte kunnat ändra det) och mitt nya jobb finns i Vilhelmina där jag jobbar med lokal event, så som Wilhelmina Winter Weekend, Inlandsmässan, Hembygdsdagarna mm. Jag är anställd av Inlandsmässan Ek För som ägs av de två föreningarna Svensk Handel och Företagarna i Vilhelmina och min roll är att vara koordinator. De senaste veckorna har det varit fullt upp med Inlandsmässan.

I helgen har jag varit på bröllop och det är alltid lika trevligt, glada människor, roliga tal, bra mat, underhållning och dans. De bästa festerna är oftast just bröllop! Tack till brudparet och lycka till!

Jag ska redan nu ge er vilka kommande ämnen som jag kommer att skriva om: blir man äldre i sinnet också?, kommande KS, mitt uppdrag som skribent i brandbefälstidningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.