Pernilla Persson, Nordmaling

”Lilla Fridolf klubben”

 

Länge har jag tänkt jag ska skriva och tillägna en blogg till dessa tappra män som omedvetet är medlemmar i ”lilla Fridolf klubben” ,för ni som inte läst Fridolf kan man också säga sådanna män som skulle behöva ringa en mans jour eller liknande.
 
Hur hittar man då igen sådanna killar ?
Eller är det efter en lång tids hjärntvättning och manipulering karlar blir toffel hjältar ?
 Finns det dom som föds till att lyda sina kvinnor och är beredda att i princip göra vad som helst för att de ska vara nöjda?
 
Kan det kanske vara bekvämt att inte tänka själv, att man får ett vecko- schema så man vet vad och hur man ska göra alla sakerna i sin vardag.
 Hur länge funkar man som människa att bli styrd som en robot?
 Ständiga samtal till jobbet, hur många gånger på en vecka kan man ringa utan att folk börjar undra ?, hur mycket kan hinna hända då man jobbat en timma eller på sin höjd två .
Vad tycker omgivningen om den som ständigt måste prata med sin käresta ,tänk om alla fruntimmer skulle göra så, jag trodde att man ringde enbart och störde folk som jobbar om man verkligen ville något kan ju inte förstå att vissa inte har annat för sig.
 
 Eller ett ex::Glömm inte på fredag ska det damm torkas innan du går ut, är det inte så man säger åt sitt barn ? Eller få man gå ut när man vill ?
 Måste man som vuxen fråga om lov om man ex ska fara och se hockey en fredag kväll?
Säger man inte bara på fredag åker jag på Hockey .
 
Kanske är det jag som misslyckats med min karls uppfostran, för jag kan inte förstå att det verkligen finns män som vill bli nertryckta och för evigt vara utan talan. Jag kan inte tro att ett diktator styr förhållande funkar i längden.
 
Kan det verkligen vara sant som det sägs, att det finns vissa som skaffar barn och gifter sig fast dom egentligen inte vill, dom har ingen egen vilja längre, tror att ingen annan vill ha dom!?
Eller att dom kanske inte förtjänar bättre!? Utan självförtroende väljer folk kanske fel väg ?
 
Måste man verkligen ligga som man bäddat ? Kan man inte bara göra om det ?
 
 
 

En kommentar

  1. Kvinna utan "lilla fridolf"

    Nja, jag brukar nog allt bädda om.Finns det verkligen kvinnor som tycker att det är attraktivt med karlar utan självbevarelsedrift? Nej, en karl skall vara karl!!! Så slå nu näven i borden och ryt ifrån! Ni är ju MÄN!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.