Pernilla Persson, Nordmaling

Dårarna efter vägarna

 

Har verkligen alla dårar i detta land körkort och t.o.m lastbil och busskort…
Man måste ju undra, idag satt jag bakom en gammal Volvo årsmodell äldre, förarens bäst före datum passerade väl kanske på 80talet, ja ni förstår mellan 90 och döden…
Oj vad irriterad man kan bli då folk kör 70 på 110 väg på sommar före !!!!!
Och nästa sekund när man äntligen får omkörnings fält kommer det en jä… Och tränger sig förbi, vad är problemet, tror dom att alla vill åka 70 bakom en gammal Volvo eller är det bara att vika ut när man tycker det passar ??
 
Och så grävmaskinen som kör 50 ,ja tur man inte har brått i alla fall ,trafik stockning bakom ,så kommer en p ficka yes , men icket, den dumma j kör inte in där………….vad tänker dom med undrar jag ?
 
Ja väl hemma åker jag ut med en av hästarna efter en grusväg så kommer en fart dåre med ny "merca" verkar inte alls bry sej om sten skott på bilen och inte på mig eller hästen heller fy f va skönt med en sten i ansiktet jäla Pucko… Ska hästarna verkligen vara dom smartare efter vägarna? Om man ser en häst efter vägen hur tänker chaufförerna då ?
 
1 dom få flytta på sig
2 är dom efter vägen måste dom ju ha 100% koll
3 om jag gasar hinner nog inte hästen bli rädd
Jag tror alla 3 !
 
 men så är ju inget djur 100% blir dom rädd för något i ett diket kollar dom inte om det kommer någon innan dom vejar, en gång blev min häst rädd för något i diket och kastade ut i vägen och en bil kom jag såg bara lyset trodde min sista stund va kommen men på ngt sätt gick det bra, men bilen bara gasa i väg ,men dagen efter frågade chauffören på ”affärn” om ngn hade hört hur det gick för mig ,,,
jo du man få tacka för omtanken…………….

2 kommentarer

  1. Lisbet Olofsson

    Jag kan bara hålla delvis med.
    Har större problem med de som kör för fort som DÅRAR. De som nästan tränger ner en i diket eller kör om på insidan. De kan irritera mig.

  2. Lilla My

    Inte ska du hetsa upp dig över sådana bagateller, du får bara en massa ”argrynkor”. Är ironisk som du säkert förstår. Det är ju så, man vet aldrig vem man möter längst vägen, och inte heller om de är nyktra. Kör försiktigt stumpan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.