Pernilla Lidén, Gunnarn

Första inlägget

Hej och bussnack
Sitter här med en stor kopp kaffe och försöker vakna till. -14 grader i Gunnarn och mulet. Det blir täckbyxor när jag ska med bussen till Storuman.

Bussar ja, de går förbi Gunnarn 08.00, 09.55, 13.10 osv. Usch hade nästan önskat att det kunde gå en buss vid tolv också, det är som att den tiden skulle passa bra för en buss då också. Eller så flyttar man ett bussen till 12.00 vad vet jag =) Men så är det väl när man bor i byar så här, busstiderna är inte allt för täta.

Urk, nu när det är nytt år och jag som 19 åring passerat i bussväg; vuxenålder. Då kostar det minst 47 kronor för 3,5 mil, jag hoppas inte de har höjt för att det är nytt år.

Vad gör jag då?
Förresten vad gör jag om dagarna? Vaknar, dricker kaffe, går ut och gå, sitter vid datorn, dricker kaffe, ut och gå, äter middag osv. Eh, det låter verkligen inte som något höjdarliv direkt. Varför gör jag ingenting då? Nja, för tillfället är räknas jag som sjukskriven under utredning om psykisk ohälsa så jag ska inte stressa och börja ta an en massa saker. Visst tänker jag ibland att; ’Gah vad trevligt det skulle vara att gå på universitetet eller något ditåt’ men nu har jag mer tid att bara fundera.

Det är inte helt fel då egentligen då jag har tid för fotograferande och webdesign. Pysslar mycket med min egna hemsida och grejar med foton. Jag älskar digital fotografering. Har min vän digitala systemkameran med mig lite var stans och fotar.

Jag fotar mycket natur och ibland helt udda saker som ingen riktigt förstår vitsen med. Aja något måste man ju roa sig med. Måste kanske erkänna att det kan bli lite för mycket dator ibland *ler* men det bara blev så 😉

Ja, nej ska väl ta och fortsätta pimpla kaffe och ta lite medicin som jag alltid glömmer. Ha det gott allt folk!

Meep, meep!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.