Pernilla Lidén, Gunnarn

Knasig eftermiddag

Försnack
Jag är en sån som har en släng av social fobi och då kan det bli lite problem när det gäller bussresor. Vilket även betyder att jag vill att det ska gå felfritt vid betalning mm. när det är folk överallt.

Jag hatar att komma i sista minuten till något så minst tio minuter före utsatt tid måste jag vara.

Nytt år och nytt pris för bussen så den här lilla oron gav mig en smått korkad dröm.

Dröm
Min oro resulterar till drömmar och jag drömde att jag vaknade en halvtimme innan bussen skulle komma. Klockan gick i samma fart men jag var jätteseg i allt jag gjorde, så det resulterade i drömmen att jag missade bussen. Säkert har många andra haft liknande drömmar vid prov t.ex. Att inte klara provet eller att komma försent osv. helt naturligt men kan vara störande.

Bussbetalningsproblem
Jag packade min väska jag skulle ha med mig och då jag är förkyld så vill jag ha med mig halstabletter, vilket jag glömde. Sedan då jag tagit ut pengar på affärn och väntade på bussen och sedan skulle betala;
då kunde han inte ta mina pengar, det var för hög summa. Då fick jag självklart ångest över det hela och satt i bussen och riktigt dumförklarade mig själv. Jag vet ju att de helst vi ha jämna pengar. Fast, en buss som går mellan Umeå och Mo i rana ska väl ändå kunna växla på en 500 kr?

Kaffeproblem
Hur som helst kom jag fram, blev en gratis tur fast jag själv känner att det blev fel. Så jag tänkte att en kaffe med mjölk skulle vara alldeles utmärkt på mamsens jobb. Tog min kopp och satte mig för att njuta av kaffet…
Typiskt! Jag hade valt kaffe med mjölk och socker, jag använder inte socker i kaffet.

Min dag har varit lite lurig, kan säkert bero på att jag sov för länge och stressade. Att jag aldrig lär mig att kliva upp i tid. Det här med ’en liten stund till’ fungerar inte.

Heh, det var min eftermiddag 🙂 tänkte även springa runt och fota lite men det glömde jag tydligen. Imorgon ska jag se om det inte kommer med en liten bild.

Nej om jag ska ta och lösa lite sudoku och lugna ner mig lite. Ha det så gått! Gå, kör, cykla osv försiktigt 😛

Meep, meep!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.