Pernilla Lidén, Gunnarn

Hurtig dag

Pernilla LidénIdag har det varit en rätt skapligt dag. Har hunnit med två långa promenader och en liten snutt. Känns bra, annars hade jag nog sovit på soffan nu för jag är hur trött som helst. Gick upp klockan sex i morse. Ibland kan det vara bra att försöka komma upp lite tidigare. Frågan är ju bara; vad ska man sysselsätta sig med under dagen?

Jag har kommit till den delen att jag har svårt att bara gå hemma, men så får jag ha det ett tag till. I höstas gick jag i och för sig en digital bildbehandlings kurs och den var trevlig.

Ska kolla läget om det finns någon fler kurs i det ämnet i närheten så jag har något att göra. Ibland saknar jag att gå skola, tyvärr är det sant. Först avskyr jag eländet och sedan så saknar jag det. Otroligt. Tror nog ändå att det har med att ha rutiner, för hemma har jag inte allt för mycket rutiner.

Kom förresten hem från snuttpromenaden och såg en skoter, en skoter! Me like! Jag har blivit så sugen på skoterkörande så det är inte klokt. Vet inte hur jag ska göra om jag ska ta hem den eller inte.

Igår skrev jag ingenting, men jag hade inte ens igång datorn. Underligt, den brukar ju hålla mig vid liv om dagarna? Hur som helst så stirrade jag på film hela dagen samtidigt som jag virkade min tårtmössa. Det ser ut som en tårta, den är vit och röd. Nästa gång gör jag en svart mössa.

Hm var ute som sagt och hade kameran med. Lilla kameran och nu skulle jag leta reta på kabeln för att överföra bilderna till datorn. När jag tog i kabeln så följde två andra kamerakablar med, två batteriladdare, mobil laddare. Jeez, jag behöver bli ordningsam.

Annars vad händer i byn Gunnarn? Hm, inte mycket, dimmigt, milt och så småsnöar det lite. Mysigt att bo i en by. Jag har svårt att föreställa mig att bo på ett större ställe. Storuman är inte stort, men där skulle jag inte vilja bo om det inte är ett måste. Jag känner att jag kan vara 70% mig själv. Det är alltför babbligt här så det är lite svårt att vara 100% =)

Nu ska jag spela lite sims men inte dricka kaffe. Försöker dra ner på kaffet, eller hur det nu var.

Ha det bra, så kanske jag återkommer senare ikväll.

Meep, meep!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.