Pernilla Lidén, Gunnarn

Planer

Blåsigt, jag avskyr blåsväder. Det har blåst riktigt ordentligt idag och dum som jag var så glömde jag mössa och vantar då jag väntade på bussen. Huvudet kan vara dumt ibland.

Dagen har varit sisådär men alla dagar kan inte vara bra. Är rätt så retlig idag och emotionellt (känslomässigt) labil men det går väl över någon gång. I väntan på att få en diagnos efter en massa tester, gör att humöret är sisådär. Vill veta nu! Får lov att vänta.

Är så sugen på att gå på universitetet men skola vore rätt intressant, kan ju välja vad jag vill.

Tittade på en distanskurs för webdesign. Dessvärre är det så att jag måste gå kurser med innehåll som jag lärde mig för tre år sedan. Onödigt slöseri med tid. Får ta de här funderingarna senare men det är roligt att läsa och kolla.

Ursch är jättetrött och imorgon ska det bli promenader. Många sådana om jag orkar. Ett tips; är du irriterad, arg osv. så fungerar snabba promenader. Heh, om man tycker om att röra på sig lite.

Mitt rum ser ut som ett bombnerslag, så det blir att städa imorgon. Orkar jag det? Lär väl lägga allt på sängen, torka databordet och tycka att det ser bra ut. Sedan upptäcker jag allt som ligger på sängen och vet inte alls var jag ska lägga alla prylar.

Jag är en prylmänniska, för mycket saker. Kan bara inte rensa bort så mycket, det kan ju vara bra att ha. Eller hur, det låter väl bekant?

Ska lägga mig och läsa lite ur boken ?I väntan på en lever? en biografi, intressant med såna böcker.

Ha det bra så ska jag fnula på något smart till imorgon.

Meep, meep!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.