Pernilla Lidén, Gunnarn

En släng av oro

Godkväll. Det blåser en hel del här i byn och det är töväder. Halt och bråkigt men jag har klarat mig att stå på benen hittills.

Är lite seg i huvudet idag, för mycket tankar på allt och inget. Ska göra ett test till, ett uppmärksamhetstest. Jag är less på dessa psyk tester, jag är less på att det inte blir något svar på saker och ting. Jag vill komma någon vart med mig själv men ändå finns det en slags oro i det hela.

Dessvärre är att kriterierna på vissa diagnoser går ihop med andra diagnoser. Vilket är kruxigt. Eftersom ena diagnosen känns som helt långt borta medan den andra känns närmare. Allt har sin tid och det är segt att gå hemma, men ena dagen känns det bra. Tokjobbigt.

På ett vis är det som att jag känner press från andra som kommer med kommentarer `ska du inte göra något nyttigt` ja, jag skulle gärna vilja utbilda mig till fotograf eller webdesigner, men som det ser ut nu så är jag för feg. Jag är feg. Helt enkelt.

I mellanåt får jag ångest över att inte känna att jag gör något vettigt av min tid. En del håller på att utbilda sig nu, det verkar skoj.

Det är väl bara en dålig timma på den här dagen, imorgon är det en ny dag med nya funderingar. Kanske lite fotograferande? Att fota är ett sätt att komma undan oron för en stund och vara lite kreativ.

Till något roligt så här tvärt. En kompis frågade mig om vi skulle ta och ha en fotoutställning i vår, gärna för mig. Vore ett steg närmare till mina drömtankar. 😉 Jag tror dessvärre att jag aldrig skulle komma mig så långt själv. Så jag får se hur allt yttrar sig.

Förresten jag fotade lite blåhimmelbilder en dag, gissa vad jag såg? Smuts på sensorn! Pedant som jag är märker jag minsta lilla smuts i kameran. Panik! Vill inte plocka av objektivet för ofta, gjorde det i början då jag fick kameran. Nojan att se de små smutsprickarna på bilderna gjorde mig vansinnig 🙂

Nej nu ska jag ta och? Tid att sova eller hur? Lösa sudoku och vänta till morgon så jag får dricka lite kaffe. Förresten fungerade inte mina sunda mat- och motionsplaner. Heh, operation skärpning.

God natt!

Meep, meep!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.