Pernilla Lidén, Gunnarn

Valp och betapet

Pjuh, vad en valp kan köra slut på mig under enbart två dagar. Hjälper broder och hans tjej med deras hundar om dagarna. Det är en riktig vändning för mig. Springa ut, ge mat, hålla kontroll mm. det är hårt men rätt roligt.

Så idag har jag varit ute mycket i blåsvädret och halt är det. Valpen flög fram, inte ids han ha koll på var han sätter fötterna. Hur som helst, jag är trött, fruktansvärt trött. Gäspar och segar, orkar inte med ett dugg. Snacka om att vara ovan. Undrar hur det är med bebisar?

Det enda jag har gjort är att spela betapet. Det är rätt roande, men drygt. Avkopplande att bara spela.

Försökte fota lite igår, vattendroppar, men det gick åt pipen. Det ska finnas lust och känsla när jag fotar för det blir annars inga bra bilder.

Så imorgon blir det att sova. Sedan ska jag tvinga mig ut på en promenad tror jag, kanske kameran följer med. Förresten, jag var på jättebra humör då det var soligt igår. Så skönt. Höstdepressioner, det känner jag av så minsta solstråle ger mig ny styrka.

Det känns faktiskt rätt skoj att skriva på vk, jag har kanske inte så mycket intressant att skriva om. Fast det här får mig att fundera mer och det kan vara nyttigt på sitt lilla vis.

Förresten, Zoloft medicinen är dyr, nästan 1300 kr för den dos jag måste ha. Inte konstigt att man mår som man gör när det kommer till att ta ut mer medicin. Avskyr när saker kostar 😉

Bye folket!

Meep, meep!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.