Pernilla Lidén, Gunnarn

Lurig men skaplig dag

Idag hade jag lite sovmorgon fram till kvart över elva då jag blev väckt för att gå och vara hundvakt en stund. Kokade en hel kanna kaffe, vilket är en liter för mig, för jag tänkte vara smart och ta med mig kaffet dit jag skulle så slipper jag koka där. Letade reda på termosen men locket var borta. Det enda jag hade tillgängligt var min termosmugg. Fyllde den och fick lämna resten av kaffet hemma. Trist.

Skulle även släppa in sotaren idag, och det gjorde jag. Frågan om var stegen fanns var ju helt borta för min del. Ingen aning. Så jag tänkte jag tar med mig valpen ut och kollar läget, men de hade hittat en stege redan. Jag då? Jag drattade i marken på en isfläck och det är min först vurpa och lilla valpen stirrade på mig. ?Vad rackarns sitter du där för?? Det gjorde gött det 😉

Sedan att försöka få båda hundarna att inte ställa sig i vägen för snubbarna, det var ingen vidare lätt uppgift. De skulle promt snusa överallt, in i pannan och på snubbarna. Gah, jag tror de hade roligt åt mina kommandon. Heh, det lät lite skruvat. Nyfiken valp lyssnar inte alltid på vad man säger. Det gick bra till slut ändå.

Annars har det varit en bra dag. Spelar betapet nu och förlorar i vanlig ordning. Ska försöka att städa men det säger jag varje dag och inte kommer jag någon vart för det. Istället har jag gått en promenad och nu sitter jag och försöker fnula fram en ny layout till hemsidan. Tar sådan tid med allting, det får inte vara för enkelt, för starka färger osv. men, men det tar väl sin tid. Inte ha bråttom.

Imorgon, jag vad händer då? Då måste jag verkligen städa, jag bara måste. Inget snack om saken latmask! Jag är lat, absolut.

Önskar dig en trevlig helg!

Meep, meep!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.