Pernilla Lidén, Gunnarn

Jobbig dag

Oj vilken dag. Först hade jag ingen ro att sova inatt, sedan så bråkade valpen med mig hela dagen. Han testade mig ordentligt och sprang iväg som en tok lite var stans. Så himla jobbigt, varför ska det vara så jobbigt att ta han om en hund?

När jag sover lite blir jag känslomässigt labil och minsta lilla sak kan få mig ur balans. Sedan drattade jag på en massa isfläckar idag, jag avskyr is. Nu när det snöar ser man inte isen och slinter iväg.

Snö, jo det har snöat mycket. Det är dåligt med skottning vid vårat garage. Det brukar skottas med traktor men den behagar inte att komma när vi tycker. Folk till jobbet klockan sex och vill gärna ha ut bilen på morgonen 😉

Hur som helst så får jag hoppas på en bättre dag imorgon, jag hoppas innerligen att valpen lyder mig. Har honom bara halva dagen så det ska gå bra.

Att intala sig själv att det går bra, fungerar inte alltid men jag hoppas innerligen att han lyder mig. Känner mig rätt yr i huvudet nu, sovit för lite. Ursch och så har jag inte ätit heller. Jag har varit ett släng av nervvrak hela dagen. Jobbigt.

Nej, valpen ska inte få mig ur balans imorn. Icket! Kör försiktigt, snörök!

Meep, meep!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.