Pernilla Lidén, Gunnarn

Valpkrux

Jag är inte valp vakt mer just nu, inte förrän han är rumsren pallar jag med det. Mitt hälsotillstånd påverkas av stress och sedan blir mina fobier och kontrollbehov ruskigt höga.

Själv tycker jag att det är hel skruvat att jag inte kan ta hand om en liten valp, men jag känner att det fungera inte så bra just nu. Lilla busörat och jag ska ändå busa och bygga snögubbe.

Att få bygga snögubbe som nittonåring, det är inte vanligt. Valpen vill så allt för valpens skull. 😉 Låtsas går ju. Försökte göra en liten snöboll igår men den snodde han på en gång. Han äter snö hela tiden och springer oftast runt med en isklump i munnen då vi är ute.

Han smet för mig i måndags och jag i ren panik försökte ropa på honom. Bilar kom, folk glodde, valpen nyfiken. ?Oh en tant på spark, den följer jag efter? och så stack han. Hade godis igår så det gick lite lättare att ta in honom då.

Var helt förstörd på kvällen, tänk om han hade blivit påkörd? Det hade inte varit någon höjdare. Valpar är nyfikna och blir mer hemmastadd så det är klart han sticker ibland. Jag har bara så svårt att hålla lugnet då han gör det. Känner en sådan förtvivlan att det ska hända något.

Ha det så bra!

Ser förresten en länk på vk om Lina:

Sjukstugan tog inte emot – Linas blindtarm brast

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.