Pernilla Lidén, Gunnarn

Sol och pysseldag

Pernilla LidénDagens bild: En solig sådan.

Jahapp då har ännu en dag passerat och dagen bjöd på sol och några minus. Själv var jag rätt trött och seg idag så jag satt mest inne. Kändes bara jobbigt att träffa en massa folk så jag höll mig bara lite utanför gården och sprang runt och fjollfota lite med lillen. Det var ju ändå soligt ute så varför inte ta ett litet klick?

Förresten, jag tänkte tidigare gå en digital bildbehandlingskurs till, photoshop cs. Tyvärr var det fullt, får nöja mig med att jag gått en kurs i photoshop i höstas. Jag gillar att pyssla med foton och sådana där busigheter. Programmet är jättebra till hemsidelayouter mm.

Har suttit och gjort en layout till hemsidan men den ids jag inte använda än, har ju nyss bytt för sjutton. Oh, tänk att få sitta och jobba med hemsidor om dagarna, hela dagarna. Det känns som om det skulle passa mig. Tror jag, kanske inte helt konstant men någon gång sådär.
Tyvärr kanske risken finns att det blir tråkigt i längden, vem vet.

Sitter och funderar på att göra stilleben för foto, men vad skulle det kunna vara? Ingen aning ännu, något som ser bra ut antar jag. Förresten, jag har städat runt databordet, det var ruskigt, grymt, stora dammtussar runt om. Heh, mitt rum är ett riktigt dammigt ställe. Troligtvis för att jag har så mycket prylar på en liten yta.

Det känns mycket roligare att sitta vid datorn om det är nystädat, inspirationen att göra något är mycket starkare.

Nej, om jag skulle ta och slänga mig i säng eller något. Lösa sudoku? Låter kanoners.

Ha en fin fredag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.