Pernilla Lidén, Gunnarn

Taggar och utmaningar

Pernilla LidénMin näsa är nästan frusen! ? 18 grader idag och jag gick ut på ett par rätt långa svängar med vovven. Första svängen var det ?14 eller något men nu var det värre. Usch! Varför ska det måsta bli kallt igen? Nu får det bli varmt istället.

Idag har jag en sisådär dag, är allmänt irriterad. Jag är sådär lättretlig då det bara behövs göras en buspet på armen så blir jag arg. Taskigt temperament, javisst.

Oh det finns något man kallar ?bli taggad/utmanad? och det syftar på att skriva ner det i sin blogg. Det är olika frågor som man ska svara på och sedan länka till tex. fem andra med blogg som man själv vill ?tagga/utmana?. Tänkte lägga in lite här för rolighetens skull.

Fem ovanor/egenheter som du har:
1. Jag tar evigheter på mig att borsta tänderna och går gärna runt i hela lägenheten flera minuter med tandborsten i munnen och borstar. Måste dessutom borsta med tre till fyra olika tandborstar, eltandis, vanlig, en liten mindre och en riktigt fjollig liten rackare.

2. Jag måste dricka upp allt kaffe jag kokat, annars går jag runt och tänker på hur mycket kaffe som jag slängt bort och grämer mig över det jättelänge.

3. Jag brukar ha långa diskussioner med katten. Bara då jag är själv med henne, hon verkar lyssna 😉 Svaren är det dessvärre lite av.

4. Jag kan kontrollera mina busspengar minst tio gånger under fem minuter bara för att se om jag har jämn summa. Har fått påpekat många gånger att jag borde sluta.

5. Jag klarar inte av att ta i blomblad, för av någon konstig anledning är jag rädd för dem. Eh, jopp så är det. Eller jag tycker snarare att de är läskiga.

Fem saker du är bra på: (såna här frågor är jobbigt svåra)

1. Jag tycker att jag är rätt bra på att bygga hemsidor, kör xhtml, php include och kodar för hand utan program. Inte är jag väl superbra men jag kan en hel del efter ca: tre års pysslande.

2. Att fota är jag rätt så bra på i viss mån, rent grundmässigt men även här är jag ingen expert.

3. Promenera, det är jag bra på om man kollar på andra i min ålder hur vanligt det är.

4. Photoshop, det är jag en höjdare på. Säger vi väl 😉

5. – det gick inte med en femte.

Här nedan följer frågor om bloggande:
1. Varför bloggar du?
När det gäller på min hemsida så gör jag det för att skriva av mig och att ha något som alltid uppdateras.

2. Vad skriver du om?
Det som jag kommer på just då, dagen, mående osv. Att få respons på det jag skriver är rätt bra.

3. Hur gör du?
Jag skriver rakt av. Kan man göra på något annat vis?

4. Hur ofta skriver du?
Varje dag, nästan.

5. Vad har bloggandet betytt för dig?
Ja, jag vet inte. Att få skriva och lära sig formulera meningar rätt osv. är rätt lärorikt.

Det finns så många olika grejer att svara på, man måste bara hitta dem. Ha nu en trevlig helg och klä er ordentligt om ni ska ut. Ni som har skoterväder, ut och tuta och kör!

Meep, meep!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.