Pernilla Lidén, Gunnarn

Macken borta och allmänt flummeri

Hum, förresten, vår bensinstation här i byn är släckt och stängd sedan i tisdags. Det var det, nu har vi ingen mack längre. Trist.

Jag minns när jag var kring sju år, då fanns det även en kiosk, då på vintern var det alltid mysigt att ta sparken, glida iväg till kiosken som lyste upp i vintermörkret, köpta godis och sedan tralla iväg med sin godispåse hemåt. Jösses, vilket minne!

Det är så synd att saker måste läggas ner, men tyvärr så kostar det en hel del att hålla uppe vissa saker. Jag avskyr när saker kostar, det går ju inte ens att köpa något på söndagar ens, för inte ens konsum är öppet på söndagar. Gah, så enerverande.

Jo, jag gillar väl byn i mellanåt, men ibland finns det småsaker som jag retar mig på som jag egentligen inte ens borde bry mig om. Fast, ibland måste man reta sig på saker också, det hör som till 😉

Ikväll mår jag rätt okej, igår hade jag en liten ångestperiod, sånt får jag med jämna mellanrum men mår som bäst då jag får pyssla med något. Så idag gick jag en 8 km promenad i ? 18 graders kyla. Jopp, allt för motionen.

Under promenaden så passade jag även på att fota lite, det blir fina bilder med sol och blå himmel. Bara att jag inte förstår varför jag ska fota liknande saker hela tiden, ett mysterium för sig.

Sedan gjorde jag ett försök att städa garderoben, ja just det ja. Ett kapitel för sig det med. Det är sån oordning att det mest bara rasade rakt ner på golvet då jag skulle ta ut EN tröja. Jeez, större garderob, måste inskaffa. Fast det händer ändå aldrig 😉

Nej nu lilla rosa elefant så ska jag ta en kopp kaffe och bygga om lite på hemsidan så den inte ser så, fjollig ut. Nattinatt hattifnatt.

Studsar ut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.