Pernilla Lidén, Gunnarn

En liten pysselbild

En liten photoshopmix.

Jahapp då är det mitten av veckan och jag har inte skrivit sen i lördags. Har inte mått, eller mår, inte sådär jättebra men några rader ska väl inte min ohälsa få förstöra 🙂

Igår åkte jag buss, det var chauffören som jag hade då jag klantade mig med femhundringen (Läs: ?Knasig eftermiddag?) och jag får ju för mig att han minns det. Jag vet ju inte om han kom ihåg att det var just jag som var så dum och gjorde att det inte gick att växla. Gick bra i alla fall.

Försöker att gå mina promenader, men har varit rätt så slö. I söndags hade vi ?32 grader kallt och jag antar att det gjorde att promenadsuget försvann. Ska försöka ta igen mina missade promenader, för jag är med i något som heter ?Webgången? och för tillfället ligger jag minst två mil efter. Jösses, folk är hurtigare än mig på att gå, inte bra för mig då 😉

Sedan har jag idag sorterat en massa foton som legat på datorn, de ligger där fortfarande. Jag är lite noga numer med mappar och tjafs. Ena gången låter jag alla foton av dess slag få sparas men sedan kan jag bara tvärrensa bort allting. Hm, inte bra alla gånger, för jag ångrar mig oftast rätt snabbt. Jag är en sådan som tömmer papperskorgen snabbt på datorn. Väldigt noga på den fronten.

Senare?
Har nyss kommit in från en promenad och fixade med en bild som jag tänker visa. Det är ett foto som jag busat med till olika delar. Den blev rätt okej. Får duga. Det är så ruskigt skoj med photoshop och jag mår så himla gött då jag får pyssla med bilder. Woho!

Nu kaffe sen boken och sängen. Ha det bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.