Pernilla Lidén, Gunnarn

Flummeri och hälsomående

Pernilla LidénLjus är rogivande. Har hur många ljusfoton som helst.

Tittar in med en kopp te. Jodå, det är te i koppen och inte kaffe. Försöker variera lite.

Har nyss varit ute på en sju km lång promenad, sammanlagt har jag gått ca: 17 km idag. Inte illa men jag har varit värre. Som värst kunde jag gå fem gånger om dagen och det blev mellan 2-3 mil. Låter säkert helskruvat men jag har lite promenadknäpp ibland. Det blir så då jag inte har något att göra.

Förresten så ska jag göra ett uppmärksamhetstest, men det ska vara i Lycksele. Jag säger; nej. Jag åker inte till Lycksele för att se hur borta jag är på uppmärksamhet. Eller om jag nu ens är åt det hållet. Det är rätt frustrerande att vänta på att få veta resultaten på alla psyktest. Jag drömmer ju att testerna tom. kan visa då jag senast hade en förkylning 😉
Aja, det tar väl tid, bättre det tar tid och att det kollas ordentligt än att jag kanske får en hastig diagnos som inte stämmer.

Är jättetrött idag, men det kanske beror på att jag gick upp halv sex för att försöka sova lättare ikväll. Det är inte allt för nyttigt att ta sömntabletter flera kvällar i streck. Jag tar dem då jag mår rätt kasst och tankarna lever sina egna liv och får mig att blir rätt frånvarande.

Annars så mår jag väl sådär, dessvärre missar jag en filmkväll med vännerna imorgon bara för att jag har lite svårt att vara bland folk för tillfället. Lustigt, jag sitter och trycker bakom en skärm. Jeez, måste försöka göra något roligt.

Ska ta en sista surfrunda bland mina webvänner och sedan ska jag läsa en bok så jag kan lämna tillbaka den till veckan. Är lite för dålig på att läsa så det blir tokspeed. Ha det gött så skrivs vi imorgon.

Wrooom ding, meep meep!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.