Pernilla Lidén, Gunnarn

Promenad och glatt humör

Pernilla LidénVi har bra mycket snö.

Idag har det varit en sån där bra dag, sol och många promenader. Sammanlagt har jag gått 19 km än så länge, men jag ska ta en km till innan jag lägger mig så jag får ett jämt tal. Avskyr ojämna tal. Promenader gör att min psykiska hälsa håller sig i schack. Det blir ett litet avbrott i allt och även motion.

Sedan har jag fotat jättemycket, så jag har suttit och sorterat hela dagen men nu ligger de i sina mappar. Är rätt slö för tillfället men förhoppningsvis sover jag bra inatt med. Promenader gör att man får sova bra anser jag.

Händer annars då? Ja, inte mycket borde städa undan lite, det är lite rörigt. Ikväll skulle jag egentligen varit på filmkväll med vännerna men min sociala förmåga är inte på topp för tillfället och det skulle bara göra allt jobbigare om jag var med tyvärr. Får ta igen det någon annan gång istället.

Urk, så börjar OS eländet. Jag avskyr sport och sånt där flumtjafs. Hockey, vuxet folk som jagar en stackars liten puck. Det gör ju ont ju! Håller mig på puckens sida. Nu är det många som inte gillar mig och mitt fjolleri 😉 Men det gillar jag.

Blev en kortis, ska förbereda en bamsepromenad imorn som är ca: 1, 5 mil lång. Ja det låter långt men har man vanan så är det inte så farligt. Över milen kommer jag att gå i streck i alla fall.

Nej nu ska jag dricka kaffe och sega men bjuder på en bild. Glo inte för mycket OS fjolleriet nu 😉

Meep, meep!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.