Pernilla Lidén, Gunnarn

Trött och seg

Pernilla LidénSmå körsbärstomater.

Jag är ruskigt trött efter min åtta km långa promenad, fotade bara 51 bilder. Väldigt lite, eller så var det kanske för att vädret inte gav mig sol. Jag vill ha massa sol och blå himmel då jag ska fota. Blir så grått och trist på vinterbilderna annars om det är mulet.

Om det är bra väder så är mitt humör kanon och tycker det mesta ser fint ut att fota. Är det grått och trist så finns det inget som ens intresserar. Jag har ett riktigt svängande humör vissa dagar, ruskigt.

Hur som helst så började jag fixa med en av mina tomatbilder som jag tog igår. Det är körsbärstomater och jag satt och mixtrade med dem lite i min lite underliga pappersstudio 😉
Sedan åt jag upp tomaterna, ruskigt goda.

Har nu redigerat lite, för att ha flera lampor på gör flera skuggor runt föremålet. Det tänkte jag inte på igår så jag har fått försöka få en skugga. Bilden ser väl inte direkt proffsgjord ut men jag har mina bra och dåliga photoshopdagar också.

Annars gör jag inte mycket, sitter och stirrar i skärmen, gäspar och funderar om jag ska orka pallra mig in i duschen. Så här trött har jag inte varit på ett bra tag, det är i och för sig en härlig trötthet men den kan väl få komma då det är dags att sova?

Nepp, nu ska denna lilla fjoffs hoppa iväg.

På återseende.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.