Pernilla Lidén, Gunnarn

Tomhetskänsla

Jahapp, en dag framför datorn. Jösses, ibland undrar jag om jag inte har något mer vettigt att göra än gömma mig framför skärmen. Jag var i och för sig ute på en liten promenad idag och det var rätt skapligt väder. Soligt. Hela helgen var solig. Jag har betydligt bättre humör då det är sol ute, men bara nästan.

Fick en s.k. tomhetskänsla igår kväll och den har suttit i sig hela dagen idag sedan jag vaknade. Den där tomhetskänslan, hur kan man beskriva den. För mig är det som att ingenting är i intresse, vilket det varit tidigare. Jag har svårt att visa om jag är glad, arg osv. Känner mig som ett skal, bananskal utan banan 😉

Nej men det känns tomt, som att ja, beskriva är rent utsagt lönlöst. Det kommer och går men oftast har jag ett tomhetsläge som antingen blir jag överpositiv och skulle kunna ta över världen om det vore så, eller så är jag extremt negativ med allt vad det innebär. Bara självhat.

Sedan har jag väldigt svårt med folk vid riktigt dåliga perioder, misstänksam mot varenda en, mot min egen släkt ibland. Det är rätt svårt att förklara, jag har försökt men jag tror att när det gäller problem som inte syns så är det svårt för andra att sätta sig in hur det egentligen är. Så det kan lätt hänt bli att folk tror att det är överdrivet snack, men det är det inte, inte i mitt läge.

Visst, det finns väl fall där det överdrivs mer än vad det egentligen är. För att synas, det är inte allt för bra. Risken är ju att det inte tas på allvar om det blir allvar någon gång, utan folk tänker; ?Äh han/hon överdriver, strunta i det?.

Nje, försök inte göra något större av vad saker är. Säger jag då, som förvränger saker till det värsta som finns 😉 Men det är jag det.

Förresten jag har fixat med min fotosida. Jag tar gärna emot kommentarer, för jag är ju bara en amatör på fotografering så jag gör säkert hejdlöst mycket fel då jag fotar.

Nu ska jag ta och fundera på att lägga mig och läsa. Har en bok som ska lämnas in imorgon så det gäller att spurta. Ska försöka göra lite yoga imorgon så kanske jag mår bättre. Allt har sin tid.

Natti med er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.