Pernilla Lidén, Gunnarn

Skidtankar och praktikfundering

Fredag, äntligen helg!
Vad händer då? Städa, promenad, kanske fotande, städa mer. Egentligen skulle jag behöva städa varje dag, för det är alldeles för mycket prylar här och det kan som inte bli riktigt snyggt. Jag är prylsamlare och har väldigt svårt att slänga eller ge bort saker. Ska jag slänga något så ska det vara sönder och inte ha någon funktion alls 😉 Får ju separationsångest!

Var nyss ute på en 6 km promenad, men det blåser så ?9 kändes verkligen svinkallt. Usch, värker i min käke. Soligt var det ändå och lite ?flir? [små flingor som blåser runt] men annars var det inte så farligt. Hade musik i öronen så jag tänkte inte så mycket på blåsvädret mer än att hela ansiktet blev stelt.

Sedan har jag suttit och funderat på att skaffa skidor (!) Skidor? Jag, åka skidor? Jahaja, men visst, det kan ju vara rätt intressant. Har ju åkt en massa skidor i mina yngre år men nu är mina skidor rätt så utslitna. Fick för mig att börja på nytt och köpa skidor, stavar och pjäxor. Det finns faktisk ett spår här, men det fungerar väl med skoterspåret också. Frågan är bara den; var kan jag hitta närmaste affär för att köpa skidor? Storuman? Nej, den affären har väl lagt ner, finns väl inga fler sportaffärer där? Måste väl bli Lycksele då? Urk, nej får hoppas att det bara är en sån där tvärperiod som förra året. Då ville jag också skaffa nya skidor men den tanken försvann. Skyller på att det börjar bli bra väder, då känns det som om jag vill massa saker.

Har funderat på praktik, det vore väl inte helt fel eller? Tänkte på människan som har något fototjosan i Storuman men om hon har igång sitt fototjosan varje dag eller bara ibland det vet jag inte. Vet heller inte vad hon heter. Positivt va? Nej men jag börjar bli lite less på att inte ha något att göra. Det behövs ju inte vara alla dagar från början, men att ha någonting att se fram emot är aldrig fel. Jag har ju inget körkort så jag kan ju inte åka runt och hitta skojsigheter att fota heller. Ja, jag tog inte körkortet än om det var/är gratis på gymnasiet.
Gjort är gjort och kommer aldrig igen.

La upp lite bilder på kissekatten idag. Svartvita, det är också trevligt. Måste försöka komma på mer, lite genomtänka, motiv. Rätt svårt att komma på rakt av.

Nu ska jag ta och koka mer kaffe och försöka röja lite. Det ryktas om att jag har ett databord här 😉

Önskar er alla en trevlig helg.
Dra gärna en ragg på mitt
fotogalleri:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.