Pernilla Lidén, Gunnarn

Ruskig dröm; blått hår mm

Lyckades visst sprätta bort mitt tidigare inlägg så då får jag ta och skriva om.
Hade en rysligt ruskig dröm inatt. Först och främst så i verkligheten idag så har jag mitt hår färgat i; svart, rött och något ljust.

I drömmen så blonderade jag håret i alldeles kritvitt och började göra blå slingor som slutade i att hela huvudet var blått. Inte nog med det så skulle någon kompis åka en ruskigt snurrig karusell i magsjuka. Ja i drömmen hade personen magsjuka. Jag kan ju bara tänka hur det skulle vara. Usch!

Som tur var, så var det bara en dröm. Alltså jag drömmer otroligt konstigt ibland och en del drömmar går inte ens att lista ut hur de kom in i mitt huvud och formateras som de gör 😉
Förhoppningsvis så slipper jag en sådan ruskig dröm igen. Var bara tvingad att kolla så jag hade min hårfärg kvar. Vem vet någon kanske kommer om nätterna och färgar håret på mig. Vilken hit!

Sedan har jag städat, städat! Det var en del tussar och runt skärmen och på lampor och usch. Ska sluta mata dammråttor, kan inte katten ta dem? Har en del kvar att städa men det tar jag nästa gång inspirationen tilltar.

Har försökt fota lite chokladhjärtan idag men det gick inte så himla bra. Får göra nya försök. Nej nu är det dags för lite fika.

Skrivs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.